04-03-08

Sheila Divine op Humo's Pop Poll

Gisteren heeft The Sheila Divine een voorlopig enige reunieconcert gegeven in België op Humo's Pop Poll Deluxe. De groep bracht drie nummers: Automatic Buffalo, Hum, Like A Criminal voor een 75% gevuld sportpaleis. Tijdens het optreden een kleine zeer enthousiaste groep in het publiek en voor de rest bleef de het publiek tijdens de nummers wat stil. Ook al probeerde Perrino even: LIKE A.......CRIMINAL (door heel het sportpaleis maar van diezelfde tien kelen). Leuk voor hen ($), leuk voor ons, maar volgende keer hopelijk een volledige setlist.

Postblog

Tom                                                                                                                                                           

20:31 Gepost door the1stwarrior in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

ik zit hier tegen mijn goesting freddy ze leken zo van de universiteit weggelopen met hun keurige outfit maar dan wel met twintig kilo surplus...wel super genoten...rock you, yeah, yeah.
ridder vond de botten van rooie axel wel mooi, de tieten van krijsende lien aan het oog onttrokken, geike van hooverphonic niet eens botten aanhad, het een laauwe bende was, de organisatie nogal chaotisch overkwam...en ook was.
koenie kiplekker, die nog het meest verheugd was met 'de bunnies' te zien, groet.

Gepost door: ridder | 04-03-08

1e keer Het was voor mij de 1ste keer The Sheila Divine en het was waauw. Moet zeker meer van komen maar dat gevoel is er ook voor Dear Leader.

Gepost door: T&R | 05-03-08

De commentaren zijn gesloten.