19-02-08

Resencie het Depot Goddeau

Beste fans,

deze week beloof ik jullie een video te posten van Dear Leader Raging Red featering Guns 'N Roses! Maar eerst nog een recensie uit Goddeau.

Voor de volledige tekst klik hier

Dit is alvast het deel waar men over Dear Leaders spreekt:

Voor Dear Leader schieten vervolgens woorden te kort. Dat The Sheila Devine, voorlopig althans, nog steeds wijlen is, kan betreurd worden, maar evengoed wordt die leemte met gemak opgevuld door Aaron Perrino’s huidige formatie. Zeer vroeg in de set al, met een verbluffend "Nightmare Alleys", doet het kippenvel zijn intrede om vervolgens niet meer weg te gaan zolang de band op het podium staat. Met kleppers als een heerlijk glijdend "The Alarmist" en een van waanzinnig knetterende drums voorzien "Billion Served" laat Dear Leader horen dat het heerlijk is om in leven te zijn. Dit is luid én passioneel, en het blijft een raadsel waarom deze band het moet stellen met een cultaanhang die zich bovendien vooral in dit land blijkt te bevinden. Tel daarbij nog een orgastische versie van "Raging Red" — inclusief enkele flarden Guns ’N’ Roses — en het mag duidelijk zijn dat dit een band is om aan de borst te drukken.

Maak na die meer dan puike prestaties maar eens je livedebuut met je eerste soloplaat. (dit gaat dus over Tim Van Hamel)                                                                                                                                        

07:56 Gepost door the1stwarrior in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

de waarheid toch geen woord gelogen van wat goddeau schrijft over het optreden, persoonlijk vond ik het beste wat de mannen reeds op vlaanderens bodem gepresteerd hebben...op cutting edge zijn er nog wat foto's te vinden maar geen verslag.
koenie kiplekker met wat vertraging, groet.

Gepost door: ridder | 24-02-08

De commentaren zijn gesloten.