29-10-07

Dear Leader 2008

Posted on www.dear-leader.com by Paul.

 Look for a new EP/maxi single of the song "Empty Chair" to be release in digital form only sometime in February of '08. This release will feature a remix version of "Empty Chair" as well as a few B-sides. Upon this release, look for the band to book some shows either in Boston or in in the lowlands sometime in the spring. In the meantime, we're going to enjoy the holidays with our famlies and then start working on some new songs.

Dit wil zeggen dat we kunnen verwachten dat we Dear Leader zullen terug zien ergens ik denk rond mei/juni hier in ons Belgenland. Met tevens een aantal nummers van hun Maxi Single Empty Chair.

Om naar uit te kijken voor de fans dus!!

 Tom                                                                                                                                                           

18:59 Gepost door the1stwarrior in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

twee gezichten vind de laatste post op de officiele site van aaron toch wat dubbelzinning...verklaart in belgenland voor de camera dat de commerce hem niet interesseert, dat het enkel om de kunst gaat maar hij vraagt ons wel om voor hem te stemmen bij de boston awards.
koenie kiplekker, die denkt dat aaron misschien liever sant in eigen land is,groet.

Gepost door: ridder | 13-11-07

Ik denk dat Aaron bedoelde dat succes en verkoopcijfers hem geen slapeloze nachten meer bezorgen maar dat waardering hun grootste drijfveer is. Vele groepen (die doorbreken) vergeten dat soms wel eens maar ooit zijn ze allemaal beginnen samen spelen om plezier te maken en als dat niet zo is zijn ze gewoon niet goed bezig geweest en hebben ze veel geluk gehad dat ze uiteindelijk doorgebroken zijn.

Gepost door: Andy | 24-12-07

De commentaren zijn gesloten.