08-10-07

Official Report Rock Ternat

aaron
Dear Leader PDF Afdrukken E-mail

Aaron Perrino móet u gewoon kennen van The Sheila Divine-classics als 'Like A Criminal' en 'Automatic Buffalo'.  Wie The Sheila's ooit live aan het werk zag, weet dat hun frontman beschikt over een feilloos gevoel voor harmonie, een zwak voor tijdloze melodieën en een stem met de juiste intensiteit om dat alles te begeleiden. Onze verwachtingen voor 's mans nieuwe project waren dus ook alvast hoog gespannen. Bij Dear Leader vinden we dezelfde elementen terug, maar het vertrouwde geluid wordt nu expliciet politiek gekaderd. En dat kan soms ook heel lokaal van toepassing zijn, zo blijkt: Perrino maakte tussen neus en lippen door een ironische opmerking over onze eigenste communitaire perikelen. 'Raging Red' draaide uit op 'Monkey's Gone To Heaven' van The Pixies en vergissen wij ons, of hoorden we Aaron daar ook "I'm bringing sexy back" mompelen.

 

23:23 Gepost door the1stwarrior in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Mooie foto van Aaron!
Jammer dat wij met ons toestel niet zo'n mooie foto's kunnen maken... maar toch hadden wij er toch ook wel enkele goeie, zene :-)

Het is wel duidelijk dat de schrijver van deze recentie Dear Leader voor de eerste keer zag...

Gepost door: Cynthia | 09-10-07

aaron + ? ons line heeft er in de petrol ook een schitterende genomen van aaron met..., ja met wie eigenlijk?
koenie kiplekker,die het foto's nemen voortaan aan zijn deerne overlaat,kan hij zich volledig in het concert smijten,groet.

Gepost door: ridder | 10-10-07

De commentaren zijn gesloten.