07-10-07

Dear Leader @ Petrol Antwerpen

Zaterdagavond had Dear Leader zijn afsluitend concert van deze drieluik in België. Na een moeizame start na wat klankproblemen, probeerden ze er duidelijk nog een mooie afsluiter van te maken. Na Aaron gesproken te hebben na het concert was toch duidelijk dat zijn stem zeer hees klonk en hij toch niet helemaal alles uit kas heeft kunnen halen.

Doch het mag gezegd zijn, siert het hen dat ze dit nog doen want het viel mij wel een beetje tegen hoe weinig volk er was komen opdagen in de Petrol. Jammer want deze band verdient echt veel beter...

Playlist

Everyman
Radar
All I Ever Wanted Was Tonight
Corroded Anchor
Nightmare Alleys
Empty Chair
This Is Our War
Raging Red
My Life As A Wrestler
Bleed
A Billion Served
Everyone Looks Better In The Dark
Labor On
Nation

kleine bonus nog van Aaron, Like A Criminal maar dat had voor mij
eigenlijk niet gehoeven.

Petrol 121

Petrol 075

Petrol 029

Petrol 076

MORE PICTURES DURING THE FOLLOWING DAYS!!!

18:36 Gepost door the1stwarrior in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Bwa het bezoekersaantal viel nog wel mee, denk niet dat er minder volk aanwezig was dan in Hasselt, het is nu eenmaal een zaal waar 1000 man inkan en zonder commercieel succes krijg je geen 1000 mensen bij elkaar spijtig genoeg. Vorige keer in Petrol was er volgens mij maar de helft van het aantal van gisteren.

Gepost door: sDn | 07-10-07

Hmmmm ... vorige keer was er meer volk, mijn gedacht.

Jammer in ieder geval, vond het hele optreden een beetje tegenvallen in vergelijking met de vorige doortochten. Toch één klein hoogtepunt in 'Born To Run' van The Boss (niet op de setlist hierboven?). Daarnaast behoorlijk tegenvallende versie van Labor On.

Ik hoop dat ze de boeken in ons Belgenland niet neerleggen.

Gepost door: debonair | 07-10-07

Yep, mijn spitbroeder Debonair heeft gelijk...vorig jaar was er een pak meer volk in Petrol! Het geluid was in het begin inderdaad verschrikkelijk. En het weinige publiek dat er was, was enorm mak vond ik...
Ik vrees dat dit wel eens de laatste oversteek zou kunnen geweest zijn. 'Born To Run' was subliem! Waar kunnen we trouwens de film van het concert bekijken?

Gepost door: nils | 07-10-07

Wel,

de film van het concert zal nog niet voor onmiddellijk zijn want daar moet uiteraard nog aan gewerkt worden en zoals verwacht is de geluidskwaliteit,die zowieso al niet goed was, niet echt schitterend. Volgende weken post ik hier en daar al wel eens een stukje. Dus stay tuned :)
Ik had ook het idee dat er vorige keer meer volk stond maar ik ben ook niet echt tot achteraan meer geweest vanaf 20 min voor het concert. Born to Run ben ik hier vergeten omdat het niet op hun officiële setlist stond. Als je de 'Born To Run' versie nog niet kent, zal ik eens link doorsturen waar je deze gratis kan downloaden.

Gepost door: the1stwarrior | 07-10-07

puike foto's scherp genomen, je kan zo de (ontstoken) amandels zien van aarom.
vorig jaar was er inderdaad meer volk in de 'petrol', reden hiervoor was dat toen 'we're scientists' in het voorprogramma speelden, een hype dat jaar, stonden de week erop met een twee pagina tellend interview in de humo...maar hebben we er zins dan nog iets van gehoord...ik in ieder geval niet maar ja ik hoor niet zo goed.
koenie kiplekker,die zag dat erop cutting edge nog wat rock ternat foto's staan,groet.

Gepost door: ridder | 08-10-07

De commentaren zijn gesloten.