23-08-07

Meer details over concert Muziekodroom

MUZIEKODROOM 05/10 - 20h 
De MuziekODroom heeft meer informatie op zijn website gezet over het concert van 05/10. Tickets kosten 8 Euro voorverkoop en 11 Euro aan de kassa. Het enige dat ze wel niet weten is dat de zanger Aaron PerrinO noemt en niet Aaron Perrini zoals meerdere malen fout in de tekst 

Met zijn vorige band The Sheila Divine deed frontman Aaron Perrini enkele jaren geleden de Muziekodroomclub ontploffen. De felle, door angst en berouw aangejaagde songs zijn ook nu nog Perrini’s handelsmerk. Met Dear Leader, zijn nieuwe band, maakte hij twee fantastische albums. ‘All I Ever Wanted Was Tonight’ – met daarop de splinterbom genaamd Raging Red – en het recentste album ‘The Alarmist’ zijn superieure platen waarop Perrini zijn songschrijverschap uitvoerig demonstreert. Dear Leader wordt een concert om niet te missen !
Support: Palomine, Limburgs antwoord op Ben Folds Five en lichtvoetige pop op zijn Keanes.
Meer info op www.muziekodroom.be

PETROL 06/10 
Nog klein detail voor concert Petrol. Tickets voor Petrol op 06/10 kosten 8 Euro in voorverkoop en 10 Euro aan de kassa en kunnen gewoon in de Fnac gekocht worden. Deuren 21u.
Meer info op www.petrolclub.be                                                                                                                                                               

22:02 Gepost door the1stwarrior in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

toekomst laat ons eens dromen, later als we groot en sterk zijn,we beginnen zelf een groep en we noemen ons 'the perrinies'.
koenie kiplekker,die denkt dat het ook een uitstekende naam zou zijn voor een circus-act,groet.

Gepost door: ridder | 25-08-07

De commentaren zijn gesloten.